THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

October 26, 2008

yg sengal, yg gila2, yg sempoi-DPA2D









































awai2 dulu aku menyesal gila2 babi wat2 bodo nk register course time awai2 sem yg menyebabkan clas lama aku (DPA2B) full n aku secara officially kena kick dr clas tuh n kna masuk clas yg bru bukak DPA2D & dilantik sebagai clas rep.. tuh awai2.. setelah lama berada dlm clas DPA2D ni aku jdk suka,sronok,happy,girang n suma yg +ve2 la senang crita.. kami suma click skali, kalu ajak hang out suma join, ble maen kutuk2 sesama sendri n no hard feeling, its been a sweet memory i this class..seriously.. tny farah diba, dia pn rasa cm2.. kalu kat DPA2B suma ada grudge sesama sendri, ada yg xpuas hati, ada group masing2 n xble nk bercampur sesama sendri (gurl esspecially.no offense).. so thank you God.. aku dah eppy kat clas baru nih.. & kami akan tangkap gambaq class next sem, for sure.. n we will show the world how sengal we r.. hehehehe..
the cast of the act-DPA2D
+adam+ its me
+ajam+ my bro.. dewa neraka
+adi+ ciput, bangla, cemerkap suma dia la
+aimil+ kakek, pakcik no.2
+ijat+ hahaha..pakcik atok, org tua suma la yg tua2..
+amini+ budak dekan yg gila2.. bru "shun"!!
+fizi+ yg bisu..seriesly.. dlm masa 2 jam dia hanya bertututr 32 perkataan..
+boy+ the stylo among all..
+awe+ mat budu..
+mirul+ si pipi tembam.hahaha
+saf+ my kunckles buddies..huhuhu
+farah diba+ the hmm.. well u noe how to describe FD rite? hahaha
+fatin+ the acc114 speciallist..thanx babe 4 teaching me account
+ezzati+ minah jelir lidah 2 saat n then wat muka masam..hahaha
+wani+ the blue dolphin..menatang kesayangn dia
+siti+ mek tim
+ieyda+ sejam rm30 (hahaha..jgn marah)
+imah+ kat nita mulut muncung..

2 Spits On My Face:

fara_D said...

adam!!!
gambar best best kat blog hang nih tak aciii aku nak jugak!!!
=p
i love dpa2d ok..

aCe+ said...

nak? copy paste r..he3.. eh? ko bkn ada ke gmbaq2 nih?

Blog Archive