THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

June 8, 2010

My Blog, My Rules, My Way

nak story skit. ada mamat ni tanya aku pasai blog. dia tanya da brapa lama da aku ada blog ni. aku kira2 blk, wah da dkt 2 taun da aku ada blog. aku pun cam xsedaq yg masa jalan cam ayaq terjun ja. series. ok2. thats not what i wanna story bout. ok, mamat tu tanya lagi, weh blog bkn ble wat duit ka. aku balas blk, yaka? dia cakap, yala. aku ble buh iklan2 mua kat blog ang n then bulan2 dpt payment. seriesly, aku xtaw pun pasai2 wat duit ngn blog by putting some advertisement on it.aku just gelak ja without any reply. ya, aku pasan, byk gak blog2 yg aku singgah ada nuffnag(betui ka eja ni), ada iklan nu, ada iklan ni, macam2 iklan la. siap kdg2 post yg depa tulih, tgh2 syok baca, ble plak ada iklan. peh, sempoi siot da mcm tgk TV da, ble ada iklan tgh2. hahaha.well, as for myself, aku actually xsuka sangat nk buh2 iklan2 mua kat blog aku.bkan sbb aku xmau duit ka pa, it just that, blog yg aku cipta 2 taun lepaih n counting, adalah tempat utk aku luahkan perasaan aku, tempat aku maki hamun org yg wat cibai ngn aku, tempat aku freeze any sweet or damnest moment of myselft so that when i re-read everything i can goes. "ooo ya, benda ni penah jadik kat aku dulu..".. tu tujuan aku wat blog. bkn nak wat duit. plus, aku sendri pun xtaw yg ada org baca ka x blog aku, contoh mcm blog Eny, peh skali satu post dia tulih, berpuluh2 comment masuk, aku, satu pun nk dpt satu komen pun susah.ahhahaha. xkesah pun. sbb apa yg aku tulih adalah utk aku. kalu ada org len baca, its a credit la kan.hahaha.ok2, da melalut d ani. my point is, i xmau nk buh iklan2 mua kat blog aku. final.orang len nk buat, buatlah,but not me. i guess underground style gets me this time. no mainstream, no public known of appearance, juts be what your want. hahaha. reminder, ni blog aku,aku ble wat apa aku suka, aku ble tulih apa aku nak,aku ble tambah buang apa aku nak, n macam2 lagi la. adios amigo!

p/s-baru pasan. aku tulih post ni dalam bahasa melayu. peh, da lama xtulih dlm BM.haha. pasan mat saleh tui aku ni.hahahaha

8 Spits On My Face:

nadhsamuel said...

setuju dengan you !
kite tulis ape yang kita rasa suka and tak suka..
sama la dengan ceq..tak kisah pun ada komen ke tak ,ada orang baca ke tak. sebab blog ni adalah untuk diri ceq sendiri noh..

ns

Fairuzzi said...

setuju!
:P

aCe+ said...

nadh- betui2.kita tulih kisah idup kita kan, benda2 yg berkaitan ngn kita, so biaq la kan. aik? u ckp penang? hahaha

aCe+ said...

fairuz- uiks.ang pa cita skrg?

nadhsamuel said...

hehe ceq dalam proses belajaq cakap penang..mane la tau jodoh ngan orang penang.wahuhuhuh.:D

Fairuzzi said...

xda apa cita pun..
cmni je la..
dh lama x tgk blog ang..
kmarin baru tergerak hati nk tgk...
bnyk jgk entries ang yg aku x baca lg..
:P

aCe+ said...

nadh- bagus, bahasa penang besh woo.haha

aCe+ said...

fairuz- uish xyah r baca suma. malu aku.hahahaha

Blog Archive