THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

February 28, 2010

Good Old Days

lepaih baca blog bulan dimana si beton ni ckp yg dia rendu time2 semasa part 3 wat aku cma termenung seketika dan mengimbau kembali kenangan2 dulu time sem2 yg dah lepaih. plg aku rindu ialah zaman2 diman kami suma stil dok dlm kolej. bkn KTU, tapi Malinja. A315, A220, A011. suma ni ialah tempat aku menjejakkan punggok selama berada di malinja. seriesly rindu. sejak dr part 1 smpai awai part 4 kot dok kat sana. last2 kena halau beramai2 ke KTU, mmg aku fuck tol management kolej malinja. so pa yg wat aku syg sgt kat malinja? kita stat dr part 1. pa yg aku xble lupa time part1 dulu ialah cmna dulu aku ngn ajam hari2, tiap2 malam akn travel fly ek blok b utk lepak kat bilik ijat. senang ciuta bilik ijat tu mmg port bdk2 DPA r.tidoq, mkn, smoke suma kat sana.pastu igt zaman2 outing naek bus. tggu bus nk outing, beli stock rokok utk smggu.sorok rokok bila pak guard wat rush. kalu x lepak bilik ijat, aku ngn ajam akan lepak bilik meor ngn aimil.stat part 2 thing changed a bit sbb aku ajam ijat amini kluaq dr clas b n join clas d. thats the born of DPA outcasts. stat dr situ, aku ajam aimil ngn fizi rapat. agak gay r frenship kami berempat. part 2 aku ngn ajam jadik rumate,share locker n rumate ngn rafi n adha include alip skali r walupun dia xrumate tp bilik A220 tu dah mcm bilik dia r.tringat zaman2 part 2 di mn kami akan slalu lepak kat fudcourt ari2 usha awek2, hari2.peh, sweet memory.pastu stay up ari2, dgq adha akan ngigau setiap mlm. part 1 stat mula aktiviti overnite, penang r port kami.part 2 gak kami plg aktif karoke. gian gila babi.tidoq merata. kalu xtidoq bilik sendri, carik kami kat bilik aimil, xpun bilik fizi.part 2 gak stat happy dooms day. sapa2 pny bday mmg kena prank gila2 babi.bilik baby,awe ngn boy akan jadik bilik penahanan dan setiap mangsa akan dok atas kerusi keramat. apstu pa gi. teloq,tepung,ayaq longkang,ayaq kencing, cat kapuq suma mula terbang n kami akan mula maen kejaq2 keliling blok. xble lupa suma tu.part 3 kami dah stat mula blk aktiviti lepak bilik ijat.ari2 lepak sana maen PES. suma akan turun maen game lawan each other.aku gak xble lupa time part 3 kami sanggup overnite semata2 nk tgk Man U lawan AC Milan dlm Champs League. fizi pny smgt sanggup sponsor duit keta.part 4 walaupun sat ja aku plg xble lupa time kami nk pi makan kat luaq maki suma 9 org sumbat masuk dlm keta MyVi ijat. 9 org skali satu keta. bygkan. suma org usha plek but still we dun give the fuck. but then, its all end bcause kami kena dok luaq dah kat KTU.mmg ser. tapi suma sweet memory kat malinja xkn ble aku lupa.

Blog Archive