THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

November 2, 2009

So Called Hang Out Buddies Huh?

sometimes, eventhough our clans/groupies/Hang out Buddies/ Member Kamceng/ n wahtssoever u called ur besties are, seems unbreakable, unouchlable, un-susah nak pecah punya-able,we miss a glance of look of something that matters a lot whcih is we ares trong only if we are all together. but we are so damn fragile is stayed apart. i learn that truth bout my hangout best buddies yesterday. me, ajam, aimil n fizi is , u can say beshfren n pangkah memangkah, gay raba2 type of frens. all 4 of us, are damn close. we r rumates, housemate, classmate, riding bike mate, assignmate group mates, n mates2 yg lain. in fact it seems like all of us click together bondly. but the truth is, we r not. well, its not sometimes big, its only a malu sitaution. our of respect maybe. u see, all four of us, if we r together, yes we r strong. 3 of us, still we are strong. but when come down to 2, hahaha! okay2, let me break it down to u. imagine this, if its 2 combination examples, me-ajam, me-fizi,me-aimil,ajam-aimil,ajam-fizi theres no probs at all. but the probs combination is when FIZI n AIMIL. depa malu with each other. seriously. FIZI ngn AIMIL jarang bercakap. keadaan hanya akan jadik kecoh kalu aku ngn ajam ada skali. tapi kalu fizi ngn aimil ja, diorang malu. ha3. xpecaya? believe it. aimil sendri nagku dia malu ngn fiiz, fizi pun ngaku dia malu ngn aimil. ha3. padahai kami ber4 slalu hang out skali. every week u might say. aku pun xpasan b4 this cuma smalam bila ajam brought this issue up, bru aku pasan. aku ngn ajam siap wat experiment lagi, tggaikan fizi ngn aimil dalam bilik, kami kunci n kami kluaq. kami sneak ikut tingkap. depa just duduk2 xcakap papa. pastu 2 minit pastu, fizi bangun n blah. ha3. weird! well, thats my buddies though.hahahahahaha



p/s- Asignment PAD260-office management sem ni hanya fizi ngn aimil ja yang siapkan, fully. i wonder, malam aku ngn ajam tertidoq tuh depa duarang duduk berdua nak siapkan assignment OM cam mana la sitausi dia kan. konpem arkward for both of them aite? haha.

10 Spits On My Face:

not my story said...

haha.. seriously babe?
kelakar dowh!
hahahaha..
serius tak perasan
aimil ngn fiji tak leh nak masuk sgt! hahaha

enyheartsdiamond said...

weyh..laki sama laki pon malu?;)

*funny;)

aCe+ said...

saf- series babe. i pun baru ja pasan kot. ajam yg pasan awai2.

aCe+ said...

eny- tu r kan. ntah, diorang ni plek2. padahai slalu lepak skali. siap dok serumah lagi kot

nadia abdullah. said...

erm,pastuh camnaa? ;)

aCe+ said...

bulan- pastu cmna pa??

nadia abdullah. said...

mcm mana nak buat bg depa bercakap?
hehee.

aCe+ said...

bulan- ntah la. aku pun mati akal.

nadia abdullah. said...

belasah jaa dua2.
dah 4 sem hidup sekali pun nak malu2.
takpaham,hehee.
tak pun bg kawen ;D

aCe+ said...

bulan- mn ble. fizi nk kawen ngn ang!ahaks

Blog Archive