THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

April 10, 2009

Comment Yg Aku Buh Kat Blog Diba

in my opinion, politik tu xkotoq, actually politicians are. xkesah which side u on to, tp apa yg penting opinion kita. jgn bagi org len pny opinion shake that, hold on tight to ur believe. i sendri pun political science student, betul cm u ckp diba, kita observe n make our own conclusion. bab usia jdk penghalang i xsetuju, based on polls, landslide victory yg PR dpt time PRU12 dulu disebabkan young voters, org cm kita. ya, kita mmg setahun jagung kalau nk bercakap apsai politics. tapi, disitulah org silap menilai kita. org yg dh byk pengalaman mmg dah tgk mcm2 tense to do mistakes in life decision whereby youngster yg setahun jagung cm kita ni kita hanya blajaq theory. thats actually our strong point. theory mengajaq kita utk ikut benda yg betui, where else experience mlearned by mistakes. betui x? sbb tu opinion2 freshie2 mcm kami ni kdg2 lg bernas sbb kau just stick on theory yg kami blajaq.plus, ini politics man, anyone can give their opinion n anyone can support which batatlion they wnat. kata democracy, napa nk marah2 cik rizal oi.. or u just wanna prove taht our govt didnt practice pure demo, that they r practicing auto/demo? yes, kami mmg student uitm, n its against AUKU, but still we can give opinion. kalau govt xmau kena bang, sapa suro wujudkan course whcih involve political science, n again kalau govt takut nk kena bang, jgn r wat mistaken. remember, teh power its in our hand, the people, the one who gonan cast the ballot card. im not govt supporter, not oppisition either. im just silly political science student who used to hate politics, but like it now when i learn it. so, just bare with it man. diba, stick to what u believe is rite. in politics, there no rite n wrong.

4 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

setuju ngn adam..
politik dikotorkan oleh org2 politik..
seperti juga cinta..
cinta itu xbuta, yg menbutakan cinta ialah individu itu sndri..
hehe..
keluar tajuk..

aCe+ said...

rekha- xpa. lotsoflve la katakan.musti r mausk bab cinta gak cmna pun.mmg org2 dlm politik yg mengotorkan politics tu.

fara_D said...

thanks adam.
;)

aCe+ said...

FD- i got ur bax on this matter babe, dun worry!

Blog Archive