THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

About Me

My photo
He Walk Among Us, But He's Not One Of Us

January 23, 2009

DIA Black Sheep

kalau ada seseorang di dalam kawanan kumpulan kita, ahli kawanan kita, member of the floor,tapi dia lain dr yg lain.amat berbeda.dia tidak boleh bergurau senda, beramah mesra dengan kita sebagai mana kita mampu bersama rakan2 yg lai dlm goup yg sama.mengapa dia amat berbeda dari yg lain.mungkin betul bak kata pepatah masuk kandang kambing mengembek masuk kandang lembu(cmna ek nk tulih bunyi yg lembu buat)..mungkin kambing yg berbeda ini adalah punca segalanya..takkan mungkin sepuluh yg lain salah n dia sorang yg betul..mungkin terjadi tapi agak mustahil..apakah yg membuatkan dia amat berbeda? perwatakannya, letererran dia dlm bertutur bahasa inggeris, atau dia mmg bermasalah utk bersosial.dia hanya boleh masuk dlm group2 orang yg spesel..ya, mungkin dia bukan aneh tapi special.MUNGKIN!!! mungkin kami yg agak low utk berkwan dgn dia..kami ni mungkin macam HARAM JADAH bak kata Hakim..betul kami agak haram jadah..kami penuh dgn kekurangan..kami pangkah memangkah antara satu sama len utk mencari keriangan.ya, KAMI MEMANG HARAM JADAH, tapi itu tidak bermakna kami tidak berguna..kami suma rakan yg baik.kami suma sanggup tukarkan perwatakan gila2 kami kalau situasinya serius n apabila ada rakan kami yg memerlukan bantuan, kami tampil mengulurkan tangan.tanya saja Ijat dan amini.bertapa ramai tangan yg menghulurkan bantuan dikala mereka dlm kesusahan.ya, itu kami..HARAM JADAH YANG BOLEH HARAP!.tapi mengapa "dia" tidak boelh masuk dgn masuk.join kami? adaka disebabkan perwatakan nya yg sombong? atau disebabkan kami suma ni sukar didampingi untuk suai kenal? itu bohong sama skali..kami charming.suma skali..kalau tak, masakan Syahid rumate aku yg baru masuk awal tahun ni n baru berkenalan dgn kami slama hampir sebulan boleh join kami,boleh lepak2 dgn kami, boleh bergurau senda dgn kami..rokok? jgn jadikan itu sbg asalan..ayie dan kuddus boleh je join ngn kami walaupun diorang x smoke..so, apa masalahnya? mungkin kami bkn masalahnya..tepuk dada tanya selera!!
U r the black sheep in the group!

5 Spits On My Face:

LotsOfLove-Pearls said...

Opssstt..
Dia sedang baca tue..
Tak pasal2 kena black sheep plak kwn sorang.. huhu..

aCe+ said...

LotsOfLove- jgn risau.dia xbaca blog ni.mamat tu bkn slalu on9.plus, dia xdak blog n xdak adress blog ni.n lg, kalau baca pun i xkesah..he3

hannah joe said...

uwaaa
sape ni dik.
akak kenal ke

aCe+ said...

akak kenal..tp demi utk menjaga air muka dia xpyh la adik gitau ek..sorry..

Anonymous said...

Good fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

Blog Archive